• Csak online
INTERTHERM 751CSA A+B 5L
search
  • INTERTHERM 751CSA A+B 5L

INTERTHERM 751CSA A+B 5L

0,00 Ft
Áfával együtt
Mennyiség
Rendelésre, Külső raktárról

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Garanciális irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

FIGYELEM!!! KIZÁRÓLAG PROJEKTEKHEZ SZÁLLÍTOTT TERMÉK, ÁLLANDÓ KÉSZLETEN NEM TARTJUK!

Erre a termékre az info@iparifestekek.hu vagy a finess.szolnok.kft@gmail.com e-mail címek valamelyikén kérjen egyedi árajánlatot.

Kétkomponensű, magas hőmérsékletnek ellenálló, "hidegen szórható" vastagbevonat, titániummal módosított szervetlen kopolimer és alumíniummal pigmentálva (HŐÁLLÓ, HIDEGEN SZÓRHATÓ ALUMÍNIUM).
Az Intertherm 751CSA egy új generációs, jó védőképességű bevonat, amely felhordható normál berendezésekkel és környezeti hőmérsékleten térhálósodik. Korrózióvédelmet biztosít mind a légköri hatásoknak mind a hőszigeteléS alatti acél felületeknek, amelyek hőmérséklete -196°C (-321°F) és 400ºC (752ºF) között változik, anélkül, hogy rá kellene égetni a felületre az üzembe helyezés előtt.

Az Intertherm 751CSA-t kifejezetten arra tervezték, hogy korrózióvédelmet biztosítson a hőszigetelés alatti acélszerkezeteknek olyan helyeken ahol nedves és száraz ciklusok követik egymást.
Jellemzően közvetlenül az acél felületére szórják, egy vagy két rétegben és az Intertherm 751CSA különösen hatékony olyan karbantartási területeken, amikor a hőszigetelés alatti sérülések veszélyét akarjuk csökkenteni.
Az Intertherm 751CSA kiváló védelmet nyújt a "hősokk" ellen, ami gyors hőmérséklet változásokból áll, hatékonyan védi az acélt ami ilyen körülményeknek van kitéve.
Felhordható magas hőmérsékletű felületekre, ahol a felület hőmérséklete nem több mint 150°C (302°F) a felhordáskor.
Kiválóan használható vegyi üzemekben, tengeri létesítményekben, petrolkémiai üzemekben, erőművekben, különösen finomítókban, lepárlókban, csővezetékeken, kéményeken, nyomástartó edényeken, égőfejeken, kipufogókon, kemencékben, reaktorok külső felületén, ventilátorokon és egyéb szerkezeteken.

Jelentős mennyiségű szigetelt és szigeteletlen acélszerkezet vonható be ugyanazzal a rétegrenddel, ezáltal csökkentve és egyszerűbbé téve a karbantartást.

INTERTHERM751CSA
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.