A vásárlás menete:

Tisztelt Látogatók!

Áruházunkban nemcsak a regisztrált felhasználók, hanem vendég vásárlók is vásárolhatnak!

1. A kiválasztott termék oldalán a "Kosárba" feliratra kattintunk.

2. Amennyiben több terméket szeretne vásárolni vagy csak tovább szeretne böngészni az áruházban, akkor a "Vásárlás folytatása" gombra kell kattintania. Ha véglegesíteni szeretné a vásárlást akkor a "Fizetés" feliratra kattintson. Böngészés közben bármikor megváltoztathatja, módosíthatja a Kosár tartalmát, a "Kosár" ikonra kattintva, a kívánt módosítások (mennyiség módosítása, termék törlése) elvégzésével.

Felhívjuk figyelmét: amennyiben kizárólag csak hígítót vagy csak tisztítószert szeretne vásárolni kiszállítással, abban az esetben még súlyfüggő EGYEDI SZÁLLÍTÁSI DÍJ adódik a termék árához, az áruházunkban meghirdetett szállítási költségek és feltételek ezekre a termékekre nem érvényesek! Ebben az esetben javasoljuk, hogy a megrendelés véglegesítése előtt kérjen cégünktől egyedi ajánlatot a szállítási költségre!

3. A vásárlás befejezése:
A "Fizetés" felirat választása után lépésről lépésre, végig követjük a rendelés feladás műveleteit.

 • Első lépés: Személyes adatok kitöltése

  Ha vendégként kívánunk terméket vásárolni, akkor ezen megrendelési pont során szükséges megadni az alábbi adataink:
  -Megszólítás
  -Vezetéknév
  -Keresztnév
  -Email cím
  Opcionálisan, vendégként történő vásárlás során egy tetszőleges jelszó megadásával egyszerű módon lehetőség nyílik felhasználói fiók létrehozására is (ekkor regisztrált ügyféllé válik).
  A továbblépés előtt feltétlenül szükséges az oldal használati és adatvédelmi feltételeit,illetve irányelveit elfogadni. A vásárlás folytatásához a "Folytatás" ikonra szükséges kattintani,

  Ha regisztrált fiókkal rendelkező vásárlóként kívánunk vásárolni, akkor ezen megrendelési pont során a bejelentkezés gombra kattintva, az email cím és a jelszó megadásával szükséges a "Folytatás" ikonra kattintani. Amennyiben már korábban bejelentkezett a weboldalon történő böngészés során ez a pont automatikusan kitöltésre kerül.


 • Második lépés: Címek kitöltése

  Vendég vásárlóként ezen megrendelési pont során kérjük adja meg szállítási címének regisztrálásához az alábbi adatait:
  -Családnév
  -Keresztnév
  -Cég (opcionális)
  -Adószám (opcionális)
  -Cím
  -Címkiegészítés (opcionális)
  -Irányítószám
  -Város
  -Ország
  -Telefon (opcionális)
  Amennyiben számlázási címe eltér szállítási címétől az "Ez a cím szerepeljen a számlázáshoz is"  felirat mellől kérjük a pipát vegye ki, és kattintson a "Folytatás" ikonra. Ezt követően a korábbihoz hasonló módon kérjük adja meg számlázási címének adatait, melyek a következőek:
  -Családnév
  -Keresztnév
  -Cég (opcionális)
  -Adószám (opcionális)
  -Cím
  -Címkiegészítés (opcionális)
  -Irányítószám
  -Város
  -Ország
  -Telefon (opcionális)

  Regisztrált fiókkal rendelkező vásárlóként kérjük válassza ki korábban megadott címei közül a szállítási címet, vagy adjon hozzá új címet a "Új cím hozzáadása" feliratra kattintva. A már meglévő címeit bármikor módosíthatja vagy törölheti a "Szerkesztés" és "Törlés" gombokra kattintva. Amennyiben számlázási címe a szállítási címtől eltérő a "A számlázási cím nem egyezik a szállítási címmel" feliratra kattintva adja meg, vagy válassza ki a már meglévő címei közül a  számlázási címadatokat.

  Továbblépéshez kattintson a "Folytatás" ikonra.


 • Harmadik lépés: Szállítási mód választása

  Az alábbi szállítási módok közül lehetséges a választás (rendeléstől függően):
  -DPD futár szállítás, kis összegű (kb. 2-4 munkanap)
  -ADR futár szállítás (kb. 2-4 munkanap)
  -Személyes (ingyenes) átvétel zagyvarékasi webshop raktárunkban (1-2 munkanap)

  Magyarország-i cím esetén minden bruttó 200.000.-Ft feletti rendelésre INGYENES szállítást biztosítunk, ezen összeg alatti rendelések esetén pedig fix bruttó 9.080,-Ft szállítási díj/rendelés adódik hozzá a megrendelt termékek összegéhez, mindez kizárólag Magyarország-i szállítási címekre érvényes!

  Személyes átvétel választása esetén, ha a rendelés értéke meghaladja a bruttó 200.000,-Ft összeget, a rendelés feldolgozása után megküldött Díjbekérő összegéből 5% kedvezményt vonunk le a webáruház által megküldött visszaigazolás szerint! Felhívjuk figyelmét arra, az 5% kedvezményt kizárólag akkor van módunk biztosítani, ha   rendelés összege meghaladja a bruttó 200.000,-Ft -t és szállítási feltételként a személyes, telephelyünkön történő átvételt választotta!

 • Amennyiben kizárólag csak hígítót vagy csak tisztítószert vásárolt kiszállítással, abban az esetben a leegyeztetett, súlyfüggő EGYEDI SZÁLLÍTÁSI DÍJ az általunk megküldött Díjbekérő bizonylaton fog szerepelni, a webáruház visszaigazolása ezt az összeget nem fogja tartalmazni, mivel áruházunkban meghirdetett szállítási költségek és feltételek ezekre a termékekre nem érvényesek!

Ebben a vásárlási menüpontban adhatók meg a vásárlói megjegyzések is!

Nagyon fontos!!! Színre kevert termék rendelése esetén a "Megjegyzés" rovatban tüntesse fel a rendelt termékek színkódját (RAL SZÍNKÓD)!

Továbblépéshez kattintson a "Folytatás" ikonra.

 • Negyedik lépés: Fizetés

  Ezen vásárlási menüpontban csupán egyetlen fizetési opció választható: az Elektronikus banki fizetés.

  Kérjük a fizetési módnál válassza az "Elektronikus banki fizetés" mezőt, majd fogadja el a "Szolgáltatási feltételeket", kérjük még egyszer ellenőrizze a megrendelés adatait, majd kattintson a lap alján látható "Rendelés fizetési kötelezettséggel" ikonra.

Az áruház ezután fog nekünk értesítést küldeni az Ön rendeléséről, vásárlásáról. Rendelése beérkezése után felvesszük Önnel a kapcsolatot, a megadott email címre visszaigazolást, Díjbekérő számláját küldünk, melynek kiegyenlítése után elkezdődik a termékek összekészítése és kiszállítása. A gyors ügyintézés érdekében javasoljuk, legyen szíves utalásáról igazolást küldeni!

Ha a rendelést megköszönő üzenetet kapott a rendelése eljutott hozzánk, ha a rendelésben bármi hiba van, az oldal tetején piros mezőben hibaüzenetet fog kapni és a hiányosságok javítása után kapjuk csak meg rendelését.

További kérdés esetén hívjon minket a +36306857292 számon hétköznap 8- 16 óráig.

Köszönjük, ha megtisztel bizalmával és vásárol a webáruházunkban!