A weboldal használat feltételei:

Áruházunk használata nyílt rendszerű, ez azt jelenti, hogy a regisztrált felhasználók mellett, vendég vásárlók is vásárolhatnak online boltunkban, láthatják a termékeink árait és letölthetik a műszaki adatlapokat.

A regisztráció az alábbi módon történik:

A nyitólapon "Bejelentkezés" menüben ki kell tölteni a regisztrációs adatlapot, ami az alábbi adatokra kérdez rá:

- Megszólítás: Mr. (Uram), vagy Mrs. (Hölgyem)

- Családnév:

- Keresztnév:

- E-mail cím:

- Jelszó:

- Születési idő: (Nap, Hónap, Év).

Opcionális lehetőségként ajánljuk fel a "Feliratkozás hírlevélre", "Akciós levelekre" funkciók választását.

A fenti mezők kitöltése és elfogadása után rendszerünk kiküld egy ellenőrző e-mailt a regisztráció során megadott e-mail címre (kérjük ellenőrizze a SPAM vagy Levélszemét mappát levelezőrendszerében). Ezen, tőlünk kapott e-mailen keresztül, az aktiváló linkre kattintva tudja véglegesíteni regisztrációját.

Regisztrált felhasználóként már a megadott e-mail címével és jelszavával tud belépni, ahol első lépésként meg kell adnia szállítási- és számlázási címét (ezen adatok megadása nélkül nem tud az áruházban rendelést leadni)!

Amennyiben nem szeretne regisztrálni, vendégként is lehetséges a vásárlás. A termékek kosárba történő illesztését követően a fizetés gombra kattintva tudja a fentiekben felsorolt, vásárláshoz feltétlen szükséges adatokat megadni. Felhívjuk figyelmét, hogy ebben az esetben Ön nem lesz regisztrált felhasználó, így minden egyes újabb vásárlásnál ki kell majd újra töltenie a vásárláshoz szükséges mezőket!

Felhívjuk figyelemét arra, hogy a vendég vásárlások végén egy mozdulattal regisztrálhat webáruházunkba!

Több információt az Adatkezelési Nyilatkozatunk menüpontban olvashat!

Tisztelettel: Finess Szolnok Kft. vezetősége